قهوه ماده غذایی سالمی است؛ شایعه یا واقعیت؟ (8توصیه)
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است. بسیاری از متخصصان بهداشت معتقدند که این یکی از سالم ترین ها نیز هست. برای برخی از افراد ، این بزرگترین منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی است ، که سبزیجات میوه و سبزیجات را با هم فراتر می برد. در اینجا چند نکته برای تبدیل قهوه از سالم به فوق العاده سالم آوردهایم.
- نه به کافئین بعد از ساعت 2 بعد از ظهر!
قهوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی کافئین در رژیم غذایی است. کافئین یک ماده محرک است که یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت قهوه است. به شما یک تکان انرژی می دهد و به شما کمک می کند وقتی احساس خستگی می کنید بیدار بمانید. اما اگر اواخر روز قهوه بنوشید ، می تواند خواب شما را مختل کند. خواب کم با انواع مشکلات سلامتی در ارتباط است. به همین دلیل ، مهم نیست که در اواخر روز قهوه بنوشید. در صورت لزوم ، کافئین را انتخاب کنید یا به جای آن یک فنجان چای انتخاب کنید که حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه باشد. خودداری از قهوه بعد از ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر. راهنمای خوبی است همانطور که گفته شد ، همه به همان اندازه به کافئین حساس نیستند و حتی اگر اواخر روز قهوه بخورند ، بعضی از افراد ممکن است خوب بخوابند. با این وجود ، اگر احساس می کنید می توانید خواب خود را بهبود ببخشید ، اجتناب از قهوه در اواخر روز می تواند یک استراتژی موثر باشد.
2. قهوه خود را با شکر پر نکنید!
اگرچه قهوه به خودی خود سالم است اما به راحتی می توانید آن را به چیزی مضر تبدیل کنید. بهترین روش برای این کار این است که یک دسته کامل قند در آن بریزید. شکر اضافه شده بدون شک یکی از بدترین مواد در رژیم غذایی مدرن است. شکر ، به دلیل مقدار بالای فروکتوز ، با انواع بیماری های جدی مانند چاقی و دیابت مرتبط است. اگر نمی توانید زندگی خود را بدون یک شیرین کننده در قهوه خود زندگی کنید ، از یک شیرین کننده طبیعی مانند استویا استفاده کنید. روش های بی شماری وجود دارد که می توانید مصرف قند اضافه شده را حتی بیشتر کاهش دهید. در اینجا 14 استراتژی اضافی آورده شده است.
3. یک مارک با کیفیت ، ترجیحاً ارگانیک انتخاب کنید!
کیفیت قهوه بسته به روش فرآوری و نحوه رشد دانه های قهوه می تواند بسیار متفاوت باشد. دانه های قهوه تمایل دارند با سموم دفع آفات مصنوعی و سایر مواد شیمیایی که هرگز برای مصرف انسان در نظر گرفته نشده اند ، پاشیده شوند. با این حال ، اثرات آفت کش ها بر روی سلامتی بحث برانگیز است. در حال حاضر شواهد محدودی وجود دارد كه نشان دهد آنها در مقادیر پایین در تولید مشاهده می شوند. با این وجود ، اگر نگران میزان سموم دفع آفات در قهوه خود هستید ، به فکر خرید دانه های قهوه ارگانیک باشید. آنها باید مقادیر بسیار کمتری از سموم دفع آفات مصنوعی داشته باشند.
4- از نوشیدن بیش از حد قهوه خودداری کنید!
در حالی که مصرف متوسط قهوه سالم است ، اما نوشیدن زیاد آن می تواند فواید کلی آن را کاهش دهد. مصرف بیش از حد کافئین ممکن است عوارض جانبی مختلفی داشته باشد ، اگرچه حساسیت افراد متفاوت است. به طور کلی ، بهداشت کانادا توصیه می کند بیش از 1.1 میلی گرم در هر پوند (2.5 میلی گرم در هر کیلوگرم) از وزن بدن در روز نباشد. با توجه به اینکه یک فنجان متوسط قهوه ممکن است حدود 95 میلی گرم کافئین داشته باشد ، این مربوط به حدود دو فنجان قهوه در روز برای فردی با وزن 176 پوند (80 کیلوگرم) است. با این حال ، مقادیر بسیار بیشتری کافئین (400-600 میلی گرم) در روز (حدود 4-6 فنجان) با هیچ عارضه جانبی جانبی در بیشتر افراد ارتباط ندارد. نوشیدن قهوه کاملاً متعادل سازی خطرات و مزایای آن است. به بدن خود گوش فرا دهید و بیش از آنچه تحمل می کنید مصرف نکنید.
5. مقداری دارچین به قهوه خود اضافه کنید!
دارچین یک ادویه خوشمزه است که به ویژه با عطر و طعم قهوه به خوبی مخلوط می شود. مطالعات نشان می دهد که دارچین می تواند گلوکز خون ، کلسترول و تری گلیسیرید را در بیماران دیابتی کاهش دهد. اگر به مقداری طعم نیاز دارید ، سعی کنید یک دارچین اضافه کنید. بسیار شگفت آور است. برای کاهش خطر عوارض جانبی احتمالی ، در صورت امکان به جای دارچین شایع تر، دارچین سیلان را انتخاب کنید.
6. از خامه های کم چرب و مصنوعی خودداری کنید!
خامه های کم چربی و مصنوعی تجاری تمایل دارند به شدت پردازش شوند و ممکن است حاوی مواد مشکوکی باشند. با این حال ، تحقیقات زیادی در مورد اثرات خامه سازهای قهوه غیر لبنی بر روی سلامتی انجام نشده است. محتوای آنها با توجه به مارک متفاوت است ، و برخی از آنها ممکن است سالم تر از دیگران باشد. با این وجود ، غذاهای کامل و طبیعی به طور کلی انتخاب بهتری هستند. به جای یک کرم خامه غیر لبنی ، در نظر داشته باشید مقداری خامه پرچرب ، ترجیحاً از گاوهای تغذیه شده با چمن ، به قهوه خود اضافه کنید. مطالعات نشان می دهد که محصولات شیر حاوی برخی مواد مغذی مهم هستند. به عنوان مثال ، لبنیات یک منبع کلسیم عالی است و ممکن است خطر پوکی استخوان و شکستگی استخوان را کاهش دهد. علاوه بر این ، شیر گاو تغذیه شده با چمن حاوی مقداری ویتامین K است که با بهبود سلامت استخوان نیز ارتباط دارد.
7. به قهوه خود مقداری کاکائو اضافه کنید!
کاکائو مملو از آنتی اکسیدان است و با انواع مزایای سلامتی از جمله کاهش خطر بیماری های قلبی همراه است. سعی کنید برای برخی از عطر و طعم های مختلف ، یک قاشق پودر کاکائو به قهوه خود اضافه کنید. کافه موکا ، نسخه کافه لاته با طعم شکلات ، در بسیاری از قهوه خانه ها سرو می شود. با این حال ، کافه موکا معمولاً با شکر شیرین می شود. به راحتی می توانید در خانه خودتان را درست کنید و از قند اضافه شده صرف نظر کنید.
8. قهوه خود را با استفاده از فیلتر کاغذ دم کنید!
قهوه دم کرده حاوی کافستول است ، یک دی ترپن است که می تواند سطح کلسترول را در خون افزایش دهد. با این حال ، کاهش سطح آن ساده است. فقط از فیلتر کاغذ استفاده کنید. دم کردن قهوه با فیلتر کاغذ به طور موثری مقدار کافستول را کاهش می دهد اما باعث می شود کافئین و آنتی اکسیدان های مفید از آن عور کنند. با این حال ، کافستول همه چیز بد نیست. مطالعات اخیر روی موش ها حاکی از آن است که اثرات ضد دیابتی دارد.
کلام آخر
قهوه نوشیدنی محبوبی است که به دلیل اثرات تحریک کننده شناخته می شود. مصرف زیاد قهوه با فواید مختلف سلامتی در ارتباط است. با این حال ، روش های مختلفی وجود دارد که می توانید این مزایا را حتی بیشتر بهبود ببخشید. مهمتر از همه ، از قرار دادن قهوه خود با شکر اضافه خودداری کنید. در عوض ، می توانید قهوه خود را با افزودن یک چاشنی دارچین یا کاکائو طعم دار کنید. همچنین ، خودداری از قهوه را در اواخر بعد از ظهر و عصر در نظر بگیرید ، زیرا ممکن است کیفیت خواب شما را مختل کند. با رعایت نکات بالا ، می توانید فنجان قهوه خود را حتی سالم تر کنید.